Tijdelijk met €2.000,- inruilwaarde!

1
Scherpe Deal
  • Geldig op alle Mazda CX-3 uitvoeringen
  • Geldig tot en met 30 december 2017
  • Particuliere verkoop
  • Zo lang de voorraad strekt
* Vraag naar de voorwaarden bij je Mazda dealer

Mazda CX-3 meest waardevaste kleine SUV

De Mazda CX-3 is recent door de ANWB benoemd tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland. Daarom krijg jij nu tot €2.000- extra inruilwaarde als je de nieuwe Mazda CX-3 aanschaft.

De Mazda CX-3 is een veelzijdige cross-over waarin je graag gezien wordt. Ontworpen volgens het KODO-design is het een plaatje om te zien en biedt de CX-3 puur rijplezier. Je rijdt de Mazda CX-3 al vanaf €23.690,-, een prijs die minstens zo aantrekkelijk is als de Mazda CX-3 zelf. Meer weten? Ga naar de dichtstbijzijnde dealer en boek snel een proefrit in de Mazda CX-3!

Extra accessoires

Mooie en exclusieve opties voor de Mazda CX-3

Achteruitrijcamera

Altijd een helder zicht op de situatie achter je. Ideaal bij parkeren en om te zien wat er achter je auto gebeurt.

18-inch lichtmetalen velgen

Stoere uitstraling van je Mazda CX-3 met de 18-inch 'Diamond Cut' lichtmetalen velgen.

Pastichelederen interieur

Prachtig afgewerkt pastichelederen interieur voor een luxe uitstraling van de binnenzijde van jouw Mazda CX-3.

Navigatiesysteem

Dankzij het gemakkelijk te gebruiken navigatiesysteem met heldere display vind je altijd snel de juiste route in jouw Mazda CX-3.

Actievoorwaarden

Mazda CX-3 vanaf € 23.690,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-3 van 4,0 tot 6,4 liter per 100 km / van 25,0 tot 15,6 km per liter / CO2-uitstoot van 105 tot 150 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Actie geldig bij aanschaf van een Mazda CX-3 met registratie tot en met 30 december 2017. Inruilaanbod niet geldig in combinatie met andere acties. Mazda CX-3 Dynamic en Mazda CX-3 GT Luxury zijn uitgesloten van het inruilaanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties .Prijswijzigingen voorbehouden. Vraag je dealer naar voorwaarden.