Nu bij aanschaf van een MX-5

  • Culinair arrangement Parc Broekhuizen
  • Mazda MX-5 rijklaar vanaf € 32.990,-
  • Geldig op alle MX-5 modellen
Offerte aanvragen
* Vraag naar de voorwaarden bij je Mazda dealer

Culinair genieten bij Parc Broekhuizen

Schaf van 1 juli tot en met 30 september 2019 een nieuwe Mazda MX-5 aan en ontvang nu een geheel verzorgd, culinair weekend bij Parc Broekhuizen om de ultieme eerst rit te maken over de Utrechtse heuvelrug!

Rij nog deze zomer en beleef de ultieme eerste rit. Overnacht én dineer in Parc Broekhuizen waar vakmanschap en genieten samenkomen.

Deze unieke actie is geldig tot 30 september 2019, dus wacht niet te lang en bezoek jouw dealer voor de eerste kennismaking met de MX-5.

Waar vakmanschap en genieten samenkomen

Het culinaire weekend begint met een glas champagne, gevolgd door een culinair 6-gangen diner in Restaurant Voltaire met bijpassend wijnarrangement. De tweede dag word je opnieuw verwelkomd in het restaurant met Michelin-ster en serveren je een viergangendiner. Na het diner wordt koffie of thee geserveerd met zelfgemaakte zoetigheden. Daarna is de bar geopend voor een laatste drankje. Je verblijft 2 nachten in één van de prachtige suites en wordt elke ochtend wakker met een fantastisch ontbijt. Overdag kun je met jouw MX-5 de Mazda Must Drive route rijden en de prachtige omgeving van de Utrechtse heuvelrug ontdekken.

Profiteer van dit schitterende aanbod en kies voor de MX-5, de iconische roadster van Mazda.

Configureer jouw Mazda MX-5
Zelf de Mazda MX-5 ervaren?

Disclaimer / Actievoorwaarden

Gemiddeld verbruik Mazda MX-5 2019: van 6,1 tot 6,9 liter per 100 km/ van 16,4 tot 14,5 km per liter/ CO2-uitstoot van 138 tot 157 g/km. De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Culinair weekend enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Mazda MX-5 met registratie voor 30 september 2019. Weekend te boeken voor 30 maart 2020. Actie niet geldig in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.