Voordeel nu € 2.450!

  • Mazda2 Style Selected vanaf € 19.490 rijklaar
  • Stijlvolle 16-inch velgen
  • Extra compleet uitgerust
  • Scherp geprijsd, dus veel voordeel
Vraag snel een persoonlijke offerte aan
* Vraag naar de voorwaarden bij je Mazda dealer

Mazda2 Style Selected: scherp geprijsd

De nieuwe Mazda2 Style Selected biedt tijdelijk veel voordeel, is scherp geprijsd en volledig uitgerust met onder andere de volgende extra's:

  • Multimedia met Apple Carplay
  • Luxe interieur
  • 16-inch lichtmetalen velgen
  • Haaienvin antenne

Enthousiast geworden? Vraag een offerte aan of kom langs bij jouw Mazda dealer om de Mazda2 Style Selected zelf te bekijken!

Zelf de Mazda2 Style Selected ervaren?

Private Lease Mazda2 Style Selected


De Mazda2 Style Selected is zeer rijk uitgerust én scherp geprijsd, dus een uitstekende keuze om aan te schaffen.

Past Private Lease beter bij je? Dan hebben we nu een mooie deal voor je. Je rijdt nu tijdelijk de Mazda2 Style Selected voor maar € 319 per maand met Mazda Private Lease. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Deze extra complete en gelimiteerde uitvoering van de Mazda2 is beperkt voorradig, dus wacht niet te lang en maak een afspraak bij jouw Mazda dealer.

Offerte

Disclaimer / Actievoorwaarden

Mazda2 2020 vanaf € 17.490. Gemiddeld verbruik Mazda2 2020 van 4,1 liter per 100 km / van 24,4 km per liter / CO2-uitstoot van 94 g/km. De vermelde NEDC-waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. De Mazda2 Style Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, uitvoering is leverbaar zolang de voorraad strekt.

Private Lease aanbod enkel geldig bij uiterste registratie van 31 maart 2020. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1598 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0381. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.