Prijs vanaf
€ 31.290,-
 
Bijtelling
22 %

Welke uitvoering past bij je?

De Mazda6 is dé ultieme reisauto. Met alle comfort en luxe die je je bij een grote Sedan of Sportbreak zou wensen, verwezenlijkt in een sportief en krachtig design. Nieuw op de Mazda6 is G-Vectoring Control. Hiermee worden de veelgeprezen rij-eigenschappen van de Mazda6 nog scherper, wordt het rijplezier voor passagiers verder vergroot én kom je als bestuurder minder vermoeid op je bestemming aan. De rijk uitgeruste en scherp geprijsde SKYLEASE-uitvoeringen spelen bovendien in op de wensen van de veeleisende zakelijke rijder die op zoek is naar luxe en comfort, maar bovenal van elke rit wil genieten.

 

Stap 2: Motor en transmissieVanaf € 31.290,-
Offerte Vind jouw dealer

Zakelijk: Mazda6 SKYLEASE Drive

Met automaat éngratis WiFi

Als zakelijke rijder profiteer je nu van de zeer complete Mazda6 SKYLEASE Drive. Met standaard 6-traps automaat, gratis 12 maanden WiFi, achteruitrijcamera en dashcam biedt dit actiemodel alles wat jouw (zakelijke) hartje begeert. En nu al vanaf € 282,- netto bijtelling per maand. De Mazda6 SKYLEASE Drive heeft een gelimiteerde oplage van slechts 100 stuks, dus wees er snel bij!

Mazda6 SKYLEASE Drive - zakelijk

Veelgekozen bij de Mazda6

Vraag de dealer om deze - en andere - accessoires en services.

Dakkoffer Thule Sport 780

Handige voor extra bagage!

  • Volume 420 liter
  • Maximale belasting 50kg

Andere dakdragers en -koffers zijn ook verkrijgbaar.

€ 430,-
19" lichtmetalen velgen

Geef jouw Mazda6 iets extra's mee!

  • Set van 4 lichtmetalen velgen
  • Prijs is exclusief banden

Vraag ook naar de andere interieursopties.

€ 1.650,-
Rubbermat voor kofferbak

Beschermt de kofferruimte!

  • Voorkomt schuiven van spullen
  • Eenvoudig te reinigen

Rubberen vloermattenset is ook verkrijgbaar.

€ 115,-
Mazda Autoverzekering

Optimaal voor je Mazda6!

  • Prima prijs en dekking
  • Vertrouwd bij je dealer

Vraag naar alle voorwaarden bij je dealer.

In één woord geweldig.

 1  1  1  1  1
Dhr. Deen, oktober 2016

"Ik heb altijd gedacht dat mijn vorige Mazda 6 niet beter kon, maar ik had het mis. Mijn nieuwe 6 is nóg beter en ik geniet er elke dag van."
Ga naar Trustpilot om alle beoordelingen te bekijken
 

"De Mazda6 vreet bochten alsof het een feestmenu is van Jonnie Boer! Bovendien is deze auto origineel, eigenzinnig, stijlvol en luxueus."

- AutoReview

"Als het gaat om de rijeigenschappen had de Mazda6 al een voorsprong en die is dankzij het vernieuwde onderstel alleen maar vergroot."

- Autozine

"De Mazda6 combineert uitstekende bouwkwaliteit met prima rijgedrag en een zeer complete aankleding. Daarmee scoort hij beter dan menig stationwagon van een Europees merk."

- Autoweek

Lees hier wat de pers van de Mazda6 vindt

Deze auto is echt top!

1 1 1 1 1
Thomas, februari 2017

Ik ben echt blij met mijn besluit om een Mazda6 te kopen. Als je er aan denk, probeer het! Na de proefrit was ik al verkocht.
Ga naar Trustpilot om alle beoordelingen te bekijken

Stel jouw Mazda6 samen

Dat kan met de configurator op Mazda.nl of vraag jouw vrijblijvende prijs aan bij de dealer

https://www.ikwileenmazda.nl/offerte-aanvraag/model/Mazda6/

"De Mazda6 wil je niet meer uitstappen. Dit zijn de auto’s waar wij vrolijk van worden: de underdogs, de ogenschijnlijk brave zakensedans die je rijdt alsof je leven ervan afhangt. Shop je in dit segment? Probeer de 6 en raak verslaafd!"

- TopGear

 

Vind je dealer

Zoek antwoord op je vraag

Voor meer informatie voor de aankoop van een Mazda kan je contact opnemen met je dichtstbijzijnde dealer. Voor andere vragen kan je hier terecht.

Disclaimer

Gemiddeld verbruik Mazda6: van 3,9 tot 6,4 liter per 100 km / van 25,6 tot 15,6 km per liter / CO2-uitstoot van 104 tot 150 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Actie geldig bij aanschaf van een Mazda6 met registratie voor 30 juni 2018. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.