GROOT NIEUWS!
De Mazda MX-30: de 100% elektrische crossover van Mazda


Het is zover! De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. De Mazda MX-30 is een echte crossover met imposant voorkomen en een hoge instap. De auto is ruim van binnen, biedt plaats aan vijf volwassenen en is, net als onze andere modellen, ontwikkeld rondom de bestuurder. Dat betekent dat we geen enkele concessie doen op het gebied van rijbeleving. Onze vakmensen hebben bewust gekozen voor een compacte accu, die zorgt voor een bijzonder dynamisch, licht rijgedrag. Je moet nu alleen laden in plaats van tanken.

Deze gloednieuwe elektrische crossover van Mazda is nu in Nederland verkrijgbaar vanaf € 33.990 met een bijtelling vanaf € 82 per maand en een private lease tarief van € 515 per maand. Dat maakt de Mazda MX-30 interessant voor zowel de zakelijke als de particuliere rijder. En dus ook voor jou!
Zelf de Mazda MX-30 ervaren?
Welke uitvoering past bij jou?
Kies een uitvoering voor meer informatie
  • Vermogen
  • Cruise Control
  • Climate Control
  • LED-verlichting
  • Velgen maat
  • Navigatiesysteem
  • Lederen stoelbekleding

Mazda MX-30: de 100% elektrische crossover


Imposant van buiten
De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij - in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s - bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde (en hele bijzondere) freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.

Ruim van binnen
Van binnen voelt deze crossover nóg groter dan hij van buiten lijkt. De voorstoelen zijn ver uit elkaar geplaatst, waardoor je meer interactie hebt met de mensen achterin. De zwevende middenconsole geeft een extra gevoel van ruimte en de brede achterbank biedt plaats aan drie volwassenen.

Royaal in materiaalkeuze
De Mazda MX-30 is groot in materiaalkeuze. De hoogwaardige materialen uit duurzame grondstoffen die zijn gebruikt resulteren in een interieur dat direct vertrouwd voelt, met warme kleuren en zachte materialen.

Breed scala aan veiligheidssystemen
De Mazda MX-30 beschikt standaard over veel innovaties op het gebied van veiligheid, zoals radar cruise control, dodehoekdetectie en een rijbaanassistent. En dankzij het overzichtelijke head-up display heb je je ogen altijd op de weg. Verder is de Mazda MX-30 een echte connected car, die je zelfs op afstand kunt bedienen en controleren. Zo ben je altijd verbonden!

Ook op het gebied van infotainment is aan alles gedacht, met als kers op de taart het unieke Mazda-audiosysteem met acht speakers. Zo geeft deze crossover je de ervaring van een grote concertzaal.

Onmiskenbaar Mazda
Maar hoe rijdt dat nou, zo'n elektrische crossover? Daar kunnen we kort over zijn: als een Mazda. Want net als onze andere modellen is hij ontwikkeld rondom de bestuurder. Dat betekent dat we geen enkele concessie doen op het gebied van rijbeleving. Uit onderzoek blijkt dat een range van 200 kilometer voor 95% van de ritten voldoende is. Daarom hebben onze vakmensen bewust gekozen voor een compacte accu, die zorgt voor een bijzonder dynamisch, licht rijgedrag. Je moet nu alleen laden in plaats van tanken. Alles klopt en voelt direct vertrouwd. Dat maakt deze Mazda onmiskenbaar Mazda.
Zelf de Mazda MX-30 ervaren?